Smo majhno tiskarsko podjetje, ki z inovativnimi rešitvami in sledenjem tehnološkemu razvoju omogoča svojim strankam kvalitetne storitve tiskanja na različne materiale. Na zahtevnem tržišču nas odlikujejo visoka kvaliteta, izredna učinkovitost, inovativnost in prožnost.

Veliko nam pomeni zadovoljstvo naših strank, ki z našo pomočjo najdejo prave tiskarske rešitve med širokim naborom storitev, ki jih nudimo. Za vse od majhne vizitke do velikih transparentov, so vam na voljo naši strokovnjaki, ki znajo primerno svetovati in pomagati natisniti vaše zamisli.

Skozi večletno tradicijo smo se izoblikovali v izredno kakovostno, fleksibilno in odzivno podjetje. Naše znanje vedno znova dopolnjujemo z novimi tehnologijami in tehnikami, ki nam omogočajo večjo učinkovitost in visoko kvaliteto.

Notranji procesi delovanja so usmerjeni v prožni model, ki nam omogoča hitro odzivnost, visoko kakovost in konkurenčne cene, hkrati pa nam omogoča dovolj prostora za uvajanje novih tehnologi in praks. 

Naše storitve ločimo v tri kategorije: 

  1. Tisk velikega formata, ki zajema transparente, grafike za opremo na sejmih, nalepke, plakate, avtografiko, table, 3D svetlobne table, svetlobne kasete, kuhinjska stekla in izrez iz folije.
  2. Tisk na papir, ki zajema vizitke, letake, kuverte, dopisni papir, kataloge, prospekte in knjige.
  3. Tisk na blago in druge materiale, ki zajema grafike za opremo v trgovinah, tisk zastav in potisk majic, vžigalnikov, lončkov, kemičnih pisal in drugih promocijskih materialov. 

Zaupajte nam svoje ideje in želje, mi pa vam bomo predstavili možnosti za uresničitev le-teh.